N283: Van kruising tot rotonde (8)

N283: Van kruising tot rotonde (8)

Het is even geleden dat jullie een Rotonde filmpje gezien hebben, maar door de kerstvakantie en misschien het slechte weer gebeurt er niet zo heel veel. De bomen worden gesnoeid om plaats te maken voor de rotondes en om de weg uit elkaar te leggen. Het pers riool wordt voorzien van kniestukken om de leidingen aan elkaar te koppelen. Gisteren (3-2-2012) is er een flink pak sneeuw gevallen, en daar heeft het verkeer toch behoorlijk last van, best wel koud om even te filmen, maar Benno Raams heeft toch de kou getrotseerd. Onze dank weer voor zijn geweldige videoreportage!

Delen:
  • Hyves
  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • Google Buzz
  • Google Bookmarks
  • NuJIJ
  • eKudos
  • email

Geplaatst door Henri Verhagen

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

of